Thuis ProductenElektrische Dieselpomp

Pomp van de de Kuipere2068 de Universele Elektrische Brandstof van motortoebehoren 0.35KG

Certificaat
China Chongqing Songyo Auto Parts Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Ik ben van Duitsland, verkoop ik hoofdzakelijk autodelen op eBay en Amazonië. Ik ben samengewerkt met CNWAGNER bijna 10 jaar. Over die jaren die wij samen zijn gegroeid, zijn de kwaliteit en de dienst zeer goed. hoop wij meer zullen samenwerken.

—— Alexander Diesendorf

Ik ben van Korea. Wij verkopen autodelen in onze lokale website. Sinds 2018 werk ik met CNWAGNER samen. Tijdens al die jaren, zijn er kleine problemen maar allen krijgen goede oplossing. dank voor aanbieding dergelijke goed product en goede dienst. laat hardere het werk en samen voorwaartse beweging.

—— Alex Kwon

Ik ben van Irak. Het is God gemaakt ons samenkomt in Autodelenmarkt. Ik kom CNWAGNER-bureau in 2018 bezoeken. Wij hadden een groot gesprek en al die jarensamenwerking is goed allen. dank u.

—— Yousif Hassen

Ik ben online Chatten Nu

Pomp van de de Kuipere2068 de Universele Elektrische Brandstof van motortoebehoren 0.35KG

Pomp van de de Kuipere2068 de Universele Elektrische Brandstof van motortoebehoren 0.35KG
Pomp van de de Kuipere2068 de Universele Elektrische Brandstof van motortoebehoren 0.35KG Pomp van de de Kuipere2068 de Universele Elektrische Brandstof van motortoebehoren 0.35KG Pomp van de de Kuipere2068 de Universele Elektrische Brandstof van motortoebehoren 0.35KG Pomp van de de Kuipere2068 de Universele Elektrische Brandstof van motortoebehoren 0.35KG

Grote Afbeelding :  Pomp van de de Kuipere2068 de Universele Elektrische Brandstof van motortoebehoren 0.35KG

Productdetails:
Plaats van herkomst: Chongqing China
Merknaam: CNWAGNER
Certificering: CE ROHS
Modelnummer: E2068
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 50pcs
Prijs: 3.7USD TO 4.6USD PER PIECE
Verpakking Details: neutrale verpakking
Levertijd: 3-25days
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 300000 stuks/maand

Pomp van de de Kuipere2068 de Universele Elektrische Brandstof van motortoebehoren 0.35KG

beschrijving
Productennaam: Motoraccessoires Dieselmotoroliepomp Universele elektrische brandstofpomp Artikelnummer: E2068
Eigenschap: Universeel Steekproef: aanbieding
Garantie: 1200UUR Voorwaarde: 100% nieuw
Materiaal: Kuiper Gewicht: 0.35KG
Hoog licht:

E2068 universele elektrische brandstofpomp

,

E2068 brandstofpomp 0.35KG

,

De pomp van de kuipere2068 brandstof 0.35KG

Motoraccessoires Dieselmotoroliepomp Universele eletric-brandstofpomp E2068:

 

 

Producten detail:

 

producten naam: Motoraccessoires Dieselmotoroliepomp Universele elektrische brandstofpomp
Onderdeel nummer E2068
Voorzien zijn van Universeel
Steekproef Bieden
Garantie 1200UUR
Voorwaarde 100% nieuw
Materiaal Kuiper
Gewicht 0.35KG

 

Pomp van de de Kuipere2068 de Universele Elektrische Brandstof van motortoebehoren 0.35KG 0Pomp van de de Kuipere2068 de Universele Elektrische Brandstof van motortoebehoren 0.35KG 1

 

werkend principe

 

 

1. Mechanisch aangedreven membraanbenzinepomp

Over het algemeen aangedreven door het excentrische wiel op de nokkenas, zijn de werkomstandigheden als volgt:

①Tijdens de rotatie van de olie-aanzuignokkenas, wanneer het excentrische wiel de tuimelaar duwt en de trekstang van de pompfilm naar beneden trekt, daalt de pompfilm, genereert zuigkracht en de benzine wordt uit de brandstoftank gezogen en gaat door de brandstof leiding, het brandstoffilter en de brandstof die de benzinepomp binnenkomt.Kamer.

②Oliepompen Wanneer het excentrische wiel over een bepaalde hoek draait en niet langer tegen de tuimelaar drukt, rekt de veer van het pompmembraan en gaat het membraan van de opvijzelpomp omhoog, waardoor benzine van de persklep naar de vlotterkamer van de carburateur wordt geduwd.

Over het algemeen is de maximale brandstoftoevoer van een benzinepomp 2,5 tot 3,5 keer groter dan het maximale brandstofverbruik van een benzinemotor.Wanneer het olievolume van de pomp groter is dan het brandstofverbruik en de naaldklep van de vlotterkamer van de carburateur is gesloten, neemt de druk in de uitlaatpijpleiding van de oliepomp toe, wat wordt weerspiegeld in de oliepomp, die de membraanslag verkort of stopt met werken.

 

2. Elektrische benzinepomp

De werkende staat van de elektrische benzinepomp is dat deze niet afhankelijk is van de nokkenas om te rijden, maar afhankelijk is van elektromagnetische kracht om herhaaldelijk het pompmembraan te zuigen.Dit soort elektrische pomp kan de installatiepositie vrij kiezen en kan het fenomeen van luchtsluis voorkomen.

De benzinepomp van het elektronisch geregelde benzine-injectiesysteem gebruikt over het algemeen een nieuwe elektrische pomp van het waaiertype en wordt in de benzinetank geïnstalleerd.De pompdruk is ook hoger dan die van de benzinepomp van het brandstoftoevoersysteem van de carburateur.

 

Veiligheidsmaatregelen voor het detecteren van brandstofpompstoringen


1. Oude brandstofpomp
Bij het oplossen van problemen met een brandstofpomp van een voertuig die lange tijd is gebruikt, kan dit type brandstofpomp niet droog worden getest.Want wanneer de brandstofpomp wordt verwijderd, blijft er brandstof in het pomphuis achter.Tijdens de bekrachtigingstest, zodra de borstels en de commutator slecht contact maken, zal een vonk de brandstof in het pomphuis doen ontbranden en een explosie veroorzaken.Erg serieus.
2. Nieuwe brandstofpomp
Er mag geen droge test worden uitgevoerd op de nieuw vervangen brandstofpomp.Omdat de brandstofpompmotor is afgedicht in het pomphuis, kan de warmte die wordt gegenereerd door het inschakelen tijdens de droge test niet worden afgevoerd.Zodra het anker oververhit is, zal de motor worden verbrand.Daarom moet de brandstofpomp voor de test in brandstof worden ondergedompeld.
3. Andere aspecten
Nadat de brandstofpomp de brandstoftank heeft verlaten, moet de brandstofpomp op tijd worden schoongeveegd, vonken in de buurt ervan moeten worden vermeden en het veiligheidsprincipe "eerst draad, dan inschakelen" moet worden gevolgd.

 

Contactgegevens
Chongqing Songyo Auto Parts Co., Ltd.

Contactpersoon: Chris

Tel.: +8619946896234

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)