Thuis ProductenAutomobiele Motoronderdelen

Extra Koel Hulpwaterpomp voor VW Skoda Audi A4 MK4 03L965561A

Certificaat
China Chongqing Songyo Auto Parts Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Ik ben van Duitsland, verkoop ik hoofdzakelijk autodelen op eBay en Amazonië. Ik ben samengewerkt met CNWAGNER bijna 10 jaar. Over die jaren die wij samen zijn gegroeid, zijn de kwaliteit en de dienst zeer goed. hoop wij meer zullen samenwerken.

—— Alexander Diesendorf

Ik ben van Korea. Wij verkopen autodelen in onze lokale website. Sinds 2018 werk ik met CNWAGNER samen. Tijdens al die jaren, zijn er kleine problemen maar allen krijgen goede oplossing. dank voor aanbieding dergelijke goed product en goede dienst. laat hardere het werk en samen voorwaartse beweging.

—— Alex Kwon

Ik ben van Irak. Het is God gemaakt ons samenkomt in Autodelenmarkt. Ik kom CNWAGNER-bureau in 2018 bezoeken. Wij hadden een groot gesprek en al die jarensamenwerking is goed allen. dank u.

—— Yousif Hassen

Ik ben online Chatten Nu

Extra Koel Hulpwaterpomp voor VW Skoda Audi A4 MK4 03L965561A

Extra Koel Hulpwaterpomp voor VW Skoda Audi A4 MK4 03L965561A
Extra Koel Hulpwaterpomp voor VW Skoda Audi A4 MK4 03L965561A Extra Koel Hulpwaterpomp voor VW Skoda Audi A4 MK4 03L965561A Extra Koel Hulpwaterpomp voor VW Skoda Audi A4 MK4 03L965561A Extra Koel Hulpwaterpomp voor VW Skoda Audi A4 MK4 03L965561A Extra Koel Hulpwaterpomp voor VW Skoda Audi A4 MK4 03L965561A

Grote Afbeelding :  Extra Koel Hulpwaterpomp voor VW Skoda Audi A4 MK4 03L965561A

Productdetails:
Plaats van herkomst: Chongqing China
Merknaam: CNWAGNER
Certificering: CE ROHS
Modelnummer: 03L965561A
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 50pcs
Prijs: 23.8usd to 29.7usd per piece
Verpakking Details: Neutrale verpakking
Levertijd: 3-25days
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram

Extra Koel Hulpwaterpomp voor VW Skoda Audi A4 MK4 03L965561A

beschrijving
Productennaam: Extra Koel Hulpwaterpomp voor VW Skoda Audi A4 MK4 03L965561A OE nr.: 03L965561A
De auto maakt: Voor Toyota Prius Voorwaarde: Nieuw
Toepassing: Motoronderdelen Steekproef: Beschikbaar
Kwaliteit: OE kwaliteit Materiaal: voor aluminium
Hoog licht:

03L965561A het koelen van Hulpwaterpomp

,

VW die Hulpwaterpomp koelen

,

Audi A4 die Hulpwaterpomp koelen

Extra Koel Hulpwaterpomp voor VW Skoda Audi A4 MK4 03L965561A

 

 

Productenbeschrijving

 

Productennaam Extra Koel Hulpwaterpomp voor VW Skoda Audi A4 MK4 03L965561A
OE NR. 03L965561A
De auto maakt Voor VW Skoda Audi A4
Voorwaarde Nieuw
Toepassing Motoronderdelen
Steekproef Beschikbaar
Kwaliteit OE kwaliteit
Materiaal Voor aluminium

 

theorie
In het cilinderblok van de motor van een auto, zijn er verscheidene waterkanalen voor de omloop van koeldiewater, die met de radiator (algemeen als de watertank wordt bekend) in de voorzijde van de auto door de waterpijp wordt geplaatst een grote watertank te vormen worden verbonden. het water vaatstelsel. Er is een waterpomp, door een ventilatorriem, dat pompenwarm water in de waterwegen van het motorblok wordt gedreven en haalt koud water dat te voorschijn. Er is ook een thermostaat naast de waterpomp. Wanneer de auto enkel (koude auto) is begonnen, wordt het niet aangezet, zodat die gaat het koelwater niet door de watertank over, maar geeft slechts in de motor (algemeen als kleine omloop wordt) bekend door tot de motortemperatuur 95 graden of hierboven bereikt. Bij opstarten, wordt het warme water van de motor vooruit gepompt in de watertank, en koude luchtslagen door de watertank als autobewegingen, verwijderend hitte.
Toepassing van waterpomp
1. De functie van de auto is het koelsysteem te pompen om zijn omloop te verzekeren in het koelen. Het populaire punt moet het water laten het originele aroma van het vatdeel uit doorgeven en blazen om ervoor te zorgen dat geen hitte wordt geproduceerd.
2. In het cilinderblok van de motor van een auto, zijn er vele die waterkanalen voor het koelen wateromloop, die met de voorzijde van de auto (algemeen als de watertank wordt bekend) door water worden verbonden om een groot systeem van de wateromloop te vormen. , Tussen haakjes, haalt de waterpomp, de waterpomp binnen door de ventilator wordt gebracht, het warme water en het koude water in de tankwaterweg die te voorschijn.
3. De waterpomp heeft een thermostaat. Wanneer de auto enkel (koude auto) is begonnen, zet het niet, zodat het koelwater niet door de watertank overgaat, en slechts in de originele cyclus (genoemd aan een kleine cyclus) tot de temperatuur van het buitenlandse lichaam 80 graden bereikt. Wanneer het wordt afgedankt die, wordt het aangezet, en het warme water door de motor wordt geproduceerd wordt gepompt in de watertank. Wanneer de auto loopt, blaast de koude lucht door de auto, en de passen van de watertank door de auto. Het is de voorganger van dit boek.
4. Het water in de auto geeft het koelmiddel door, geeft het koelmiddel door, en de functie van de waterpomp is het vervoerde koelmiddel over te gaan in de koelmiddelenomloop. Auto waterkoeling.

de aandrijving van de waterpomp

Het wordt gewoonlijk gedreven door de motortrapas via een v-Riem. De aandrijvingsriem wordt van een lus voorzien tussen de trapaskatrol en de katrol van de waterpomp. Zodra de trapas roteert, roteert de schacht van de waterpomp, en de schacht van de waterpomp zet de drijvende kracht ertoe aan om te roteren, daardoor realiserend de omzetting van mechanische energie aan hydraulische energie.
De drijvende kracht is het hart van de pomp. De beweging van het wiel zelf is zeer eenvoudig, roteer enkel met de schacht. Nochtans, wegens de actie van de bladen, is de beweging van de vloeistof in de drijvende kracht zeer ingewikkeld; enerzijds, voert het een beweging met betrekking tot de omwenteling van het wiel uit, en anderzijds, wordt het onophoudelijk geworpen uit het roterende wiel onder het drijven van het blad, d.w.z., het beweegt zich met betrekking tot het wiel. Daarom beïnvloeden de buitendiameter van de drijvende kracht, de hoogte en de hoek van de drijvende krachtbladen, en de ontruiming met het pompomhulsel direct de prestaties van de pomp.

 

Bedrijfcultuur

 

Extra Koel Hulpwaterpomp voor VW Skoda Audi A4 MK4 03L965561A 0

 

Extra Koel Hulpwaterpomp voor VW Skoda Audi A4 MK4 03L965561A 1

 

Contactgegevens
Chongqing Songyo Auto Parts Co., Ltd.

Contactpersoon: Chris

Tel.: +8619946896234

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)