Thuis ProductenAutomobiele Motoronderdelen

1K0965561 automobiele het Waterpomp van VW Skoda van Motoronderdelenaudi

Certificaat
China Chongqing Songyo Auto Parts Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Ik ben van Duitsland, verkoop ik hoofdzakelijk autodelen op eBay en Amazonië. Ik ben samengewerkt met CNWAGNER bijna 10 jaar. Over die jaren die wij samen zijn gegroeid, zijn de kwaliteit en de dienst zeer goed. hoop wij meer zullen samenwerken.

—— Alexander Diesendorf

Ik ben van Korea. Wij verkopen autodelen in onze lokale website. Sinds 2018 werk ik met CNWAGNER samen. Tijdens al die jaren, zijn er kleine problemen maar allen krijgen goede oplossing. dank voor aanbieding dergelijke goed product en goede dienst. laat hardere het werk en samen voorwaartse beweging.

—— Alex Kwon

Ik ben van Irak. Het is God gemaakt ons samenkomt in Autodelenmarkt. Ik kom CNWAGNER-bureau in 2018 bezoeken. Wij hadden een groot gesprek en al die jarensamenwerking is goed allen. dank u.

—— Yousif Hassen

Ik ben online Chatten Nu

1K0965561 automobiele het Waterpomp van VW Skoda van Motoronderdelenaudi

1K0965561 automobiele het Waterpomp van VW Skoda van Motoronderdelenaudi
1K0965561 automobiele het Waterpomp van VW Skoda van Motoronderdelenaudi 1K0965561 automobiele het Waterpomp van VW Skoda van Motoronderdelenaudi 1K0965561 automobiele het Waterpomp van VW Skoda van Motoronderdelenaudi 1K0965561 automobiele het Waterpomp van VW Skoda van Motoronderdelenaudi

Grote Afbeelding :  1K0965561 automobiele het Waterpomp van VW Skoda van Motoronderdelenaudi

Productdetails:
Plaats van herkomst: Chongqing China
Merknaam: CNWAGNER
Certificering: CE ROHS
Modelnummer: 1K0965561
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 50pcs
Prijs: 11.4usd to 14.2usd
Verpakking Details: neutrale verpakking
Levertijd: 3-25days
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000pcs per dag

1K0965561 automobiele het Waterpomp van VW Skoda van Motoronderdelenaudi

beschrijving
Productennaam: De automobiele Pomp van het Motoronderdelenwater OE NEE.: 1K0965561
De auto maakt: Voor Audi Ander autoonderdeel: voor VW Skoda
Garantie: 12 maanden Materiaal: voor aluminium
Verpakkingsgrootte: 10*15*25cm Gewicht: 1kg
Hoog licht:

1K0965561-de pomp van het skodawater

,

Audi-de pomp van het skodawater van VW

,

1K0965561 automobiele Motoronderdelen

De automobiele Pomp van het Motoronderdelenwater 1K0965561 voor Audi-VW Skoda

 

 

Productnaam De automobiele Pomp van het Motoronderdelenwater
OE NR. 1K0965561
De auto maakt Voor Audi
Ander autoonderdeel Voor VW SKODA
Garantie 12 maanden
Materiaal Voor aluminium
Verpakkingsgrootte 10*15*25cm
Gewicht 1KG

 

Inleiding aan de structuur van automobiele waterpomp

 

De centrifugaalwaterpompen worden wijd gebruikt in automobiele motoren. Zijn basisstructuur is samengesteld uit waterpomp omhulsel, het verbinden plaat of katrol, de schacht van de waterpomp en lager of schachtlager, de drijvende kracht van de waterpomp en waterslotapparaat en andere delen, die de belangrijkste onderdelen van de auto zijn.

 

Het werk principe van automobiele waterpomp

 

  1. De motor drijft de het lager en drijvende kracht van de waterpomp om door de katrol te roteren. De koelvloeistof in de waterpomp wordt gedreven door de drijvende kracht om samen te roteren, en aan de rand van de huisvesting van de waterpomp onder de actie van middelpuntvliedende kracht geworpen. Tegelijkertijd, wordt een bepaalde druk geproduceerd en wegvloeit dan van de de waterafzet of waterpijp. De druk op het centrum van de drijvende kracht wordt verminderd wegens de koelvloeistof die worden weggegooid. De koelvloeistof in de watertank wordt gezogen in de drijvende kracht door de waterpijp onder de actie van het drukverschil tussen de inham van de waterpomp en het centrum van de drijvende kracht om de het vergelden omloop van de koelvloeistof te realiseren.
  2. Dragen ondersteunend de schacht van de waterpomp is gesmeerd met vet, zodat is het noodzakelijk om het koelmiddel in het vet te verhinderen om het vet te lekken te veroorzaken om, tegelijkertijd de lekkage van het vet te emulgeren en te verhinderen. De het verzegelen maatregelen van de waterpomp om lekkage te verhinderen omvatten watersloten en pakkingen. De waterslot dynamische zegelring en de schacht zijn geïnstalleerd tussen de drijvende kracht en het lager door interferentiepasvorm, en de zetel van de waterslot statische verbinding wordt strak pers-gepast op de huisvesting van de waterpomp om het doel te bereiken om het koelmiddel te verzegelen.
  3. De huisvesting van de waterpomp wordt verbonden met de motor door een pakking en steunt bewegende delen zoals lagers. Er is ook een afvoerkanaalgat op de huisvesting van de waterpomp, die tussen het waterslot en het lager wordt gevestigd. Eens kunnen de koelmiddelenlekken door het waterslot, het uit het afvoerkanaalgat zijn gelopen om het koelmiddel te verhinderen de dragende holte in te gaan om de dragende smering te beschadigen en de delen te veroorzaken om te roesten. Als het koelmiddel nog lekt nadat de motor wordt tegengehouden, wijst het erop dat het waterslot is beschadigd.

Productenbeeld

 

1K0965561 automobiele het Waterpomp van VW Skoda van Motoronderdelenaudi 01K0965561 automobiele het Waterpomp van VW Skoda van Motoronderdelenaudi 1

 

Warahousebeeld

 

1K0965561 automobiele het Waterpomp van VW Skoda van Motoronderdelenaudi 2

 

Contactgegevens
Chongqing Songyo Auto Parts Co., Ltd.

Contactpersoon: mary

Tel.: 13594062827

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)