Thuis ProductenAutomobiele Motoronderdelen

CNWAGNER automobiele het Waterpomp 11517586925 van Motoronderdelenbmw

Certificaat
China Chongqing Songyo Auto Parts Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Ik ben van Duitsland, verkoop ik hoofdzakelijk autodelen op eBay en Amazonië. Ik ben samengewerkt met CNWAGNER bijna 10 jaar. Over die jaren die wij samen zijn gegroeid, zijn de kwaliteit en de dienst zeer goed. hoop wij meer zullen samenwerken.

—— Alexander Diesendorf

Ik ben van Korea. Wij verkopen autodelen in onze lokale website. Sinds 2018 werk ik met CNWAGNER samen. Tijdens al die jaren, zijn er kleine problemen maar allen krijgen goede oplossing. dank voor aanbieding dergelijke goed product en goede dienst. laat hardere het werk en samen voorwaartse beweging.

—— Alex Kwon

Ik ben van Irak. Het is God gemaakt ons samenkomt in Autodelenmarkt. Ik kom CNWAGNER-bureau in 2018 bezoeken. Wij hadden een groot gesprek en al die jarensamenwerking is goed allen. dank u.

—— Yousif Hassen

Ik ben online Chatten Nu

CNWAGNER automobiele het Waterpomp 11517586925 van Motoronderdelenbmw

CNWAGNER automobiele het Waterpomp 11517586925 van Motoronderdelenbmw
CNWAGNER automobiele het Waterpomp 11517586925 van Motoronderdelenbmw CNWAGNER automobiele het Waterpomp 11517586925 van Motoronderdelenbmw CNWAGNER automobiele het Waterpomp 11517586925 van Motoronderdelenbmw CNWAGNER automobiele het Waterpomp 11517586925 van Motoronderdelenbmw

Grote Afbeelding :  CNWAGNER automobiele het Waterpomp 11517586925 van Motoronderdelenbmw

Productdetails:
Plaats van herkomst: Chongqing China
Merknaam: CNWAGNER
Certificering: CE ROHS
Modelnummer: 11517586925
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 50pcs
Prijs: 133.3usd to 166.6usd per piece
Verpakking Details: neutrale verpakking
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000pcs per dag

CNWAGNER automobiele het Waterpomp 11517586925 van Motoronderdelenbmw

beschrijving
Productennaam: Auto van de Motorcomponenten van Vervangingsdelen Auto het Waterpomp OE NR.: 11517586925
De auto maakt: Voor BMW Garantie: 12 maanden
Steekproef: Beschikbaar Voorwaarde: 100% nieuw
Verpakking: Neutrale verpakking Kwaliteit: Originele echte & merkkwaliteit & OEM kwaliteit
Hoog licht:

CNWAGNER automobiele Motoronderdelen

,

BMW 11517586925

,

BMW-Waterpomp 11517586925

Auto van de Motorcomponenten van Vervangingsdelen Auto het Waterpomp 11517586925 voor BMW

 

 

Productennaam Auto van de Motorcomponenten van Vervangingsdelen Auto het Waterpomp
OE NR. 11517586925
De auto maakt Voor BMW
Garantie 12 maanden
Steekproef Beschikbaar
Voorwaarde 100% nieuw
Verpakking Neutrale verpakking
Kwaliteit Originele echte & merkkwaliteit & OEM kwaliteit

CNWAGNER automobiele het Waterpomp 11517586925 van Motoronderdelenbmw 0CNWAGNER automobiele het Waterpomp 11517586925 van Motoronderdelenbmw 1

De samenstelling van automobiele waterpomp

 

  • De automobiele waterpomp is in het cilinderblok van de automobiele motor. Er zijn veelvoudige waterkanalen voor de omloop van koeldiewater, die met de radiator (algemeen als de watertank wordt bekend) in de voorzijde van de auto door waterpijpen wordt geplaatst een groot systeem van de wateromloop te vormen worden verbonden. De pijp is uitgerust die met een waterpomp, door de ventilatorriem wordt gedreven, het warme water in het het waterkanaal van het motorblok uit te pompen, en het koude water binnen te pompen.
  • Er is ook een thermostaat naast de waterpomp. Wanneer de auto enkel (koude auto) is begonnen, wordt het niet aangezet, zodat het koeldiewater niet door de watertank overgaat, maar slechts doorgeeft in de motor (algemeen als de kleine cyclus wordt bekend), tot de temperatuur van de motor 95 graden of meer bereikt. Wanneer het wordt aangezet, wordt het warme water in de motor gepompt in de watertank, en de koude wind wanneer de auto voorwaartse slagen die door de watertank beweegt, de hitte weghalen.
  • De samenstelling van de automobiele waterpomp is samengesteld uit shell van de waterpomp, de verbindende plaat of de katrol, de schacht van de waterpomp en het lager of schachtlager, de drijvende kracht van de waterpomp en het waterslotapparaat en andere delen. Het is het belangrijkste onderdeel van de auto.
  • De drijvende kracht is de kern van de pomp. De beweging van de drijvende kracht zelf is zeer eenvoudig, enkel roterend met de schacht. Nochtans, wegens de actie van de bladen, is de beweging van de vloeistof in de drijvende kracht zeer ingewikkeld; enerzijds, beweegt het zich met de omwenteling van de drijvende kracht, en anderzijds, wordt het onophoudelijk weggegooid van de roterende drijvende kracht onder de aandrijving van het blad, d.w.z., het beweegt zich met betrekking tot de drijvende kracht. Daarom beïnvloeden de buitendiameter van de drijvende kracht, de hoogte en de hoek van de drijvende krachtbladen, en het hiaat met het omhulsel van de waterpomp direct de prestaties van de waterpomp.
  • Bovendien wordt de tank van het autowater gevuld met water, en de waterbinnenkant wordt gebruikt voor motor het koelen (het motor koelsysteem is verdeeld in grote cycli en kleine cycli). De watertank en intercooler zijn geïnstalleerd voor de motor in de voorzijde van de auto. Over het algemeen die, heeft een auto met intercooler ook een compressor (als intercooler wordt bedoeld) om de temperatuur van de opnamelucht van de motor te verminderen, daardoor verhogend het outputvermogen van de motor.

Het het werk principe van automobiele waterpomp

 

  1. Het doel van het automobiele werk van de waterpomp is water van één plaats te vervoeren aan een andere, of de druk te verhogen om de mechanische energie van de beweging veroorzakende kracht in vloeibare energie om te zetten.
  2. Zijn functie is het koelmiddel onder druk te zetten die door de radiator vloeien en het te verzenden in het jasje van het cilinderwater om de stroom van koelwater te vergemakkelijken! Het principe is de middelpuntvliedende kracht te gebruiken door de drijvende kracht wordt geproduceerd het water onder druk te zetten dat en het te versturen!
  3. Het het werk principe van de automobiele waterpomp is als volgt: de motor drijft het lager van de waterpomp en de drijvende kracht om door de katrol te roteren, wordt het koelmiddel in de waterpomp gedreven door de drijvende kracht om samen te roteren, en aan de rand van shell van de waterpomp onder de actie van middelpuntvliedende kracht, geworpen en produceert tegelijkertijd een bepaalde druk, en dan van Afvloeiing van waterafzet of pijp. De druk op het centrum van de drijvende kracht wordt verminderd wegens de koelvloeistof die worden weggegooid. De koelvloeistof in de watertank wordt gezogen in de drijvende kracht door de waterpijp onder de actie van het drukverschil tussen de inham van de waterpomp en het centrum van de drijvende kracht om de het vergelden omloop van de koelvloeistof te realiseren.
  4. Dragen ondersteunend de schacht van de waterpomp is gesmeerd met vet, zodat is het noodzakelijk om het koelmiddel in het vet te verhinderen om het vet te lekken te veroorzaken om, tegelijkertijd de lekkage van het vet te emulgeren en te verhinderen. De het verzegelen maatregelen van de waterpomp om lekkage te verhinderen omvatten watersloten en pakkingen. De waterslot dynamische zegelring en de schacht zijn geïnstalleerd tussen de drijvende kracht en het lager door een interferentiepasvorm, en de zetel van de waterslot statische verbinding wordt strak pers-gepast op het omhulsel van de waterpomp om het doel te bereiken om het koelmiddel te verzegelen.

Bedrijf Exihibition

 

CNWAGNER automobiele het Waterpomp 11517586925 van Motoronderdelenbmw 2

 

CNWAGNER automobiele het Waterpomp 11517586925 van Motoronderdelenbmw 3

 

Contactgegevens
Chongqing Songyo Auto Parts Co., Ltd.

Contactpersoon: mary

Tel.: 13594062827

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)